CLEJA – IERI, AZI ŞI MÂINE

Duminică, 9 Decembrie 2012

Votând USL e ca şi cum ţi-ai da singur la gioale

Filed under: Uncategorized — zulu @ 2:23 pm

ReclamaIrina Băcăoanu Nu cred că se mai îndoieşte nimeni de masa mare de proşti pe care România o deţine. La o statistică descriptivă, pe fugă, ai afla că mulţi îl vor pe Ceauşescu sau pe Dej. Şi-ţi vor argumenta dorinţa de juri că au şi dreptate.
Haina vechilor comunişti, cu doctrină cu tot,  o îmbracă cu mândrie, USL. În tot ceea ce fac, seamănă perfect cu acţiunile unei cooperative disperate şi avidă de putere. Comuniştii mai puneau câte un leu la alocaţie să închidă ochii prostimii.

Ăştia noi, dau dovadă de imaginaţie fără limite: îţi proptesc în uşi de la rebusuri, pixuri şi mănuşi fără degete până la aprinzătoare de aragaz, lumânări parfumate şi chiloţi tetra. Deh, ce-a găsit şi sponsorul prin magazie!
Pentru mine (şi o spun fără rezerve) cei care votează cu USL nu sunt decât oportunişti care fie că au de câştigat de pe urma acestor alegeri dacă le iese ciumegu’ în frunte, fie că sunt cretini care strigă “Jos Chioru’ ” şi nici nu ştiu de ce. Mai există o categorie deloc de neglijat: cei cărora nu le pasă. Ignoranţa e poate cea mai dureroasă dintre toate.
Tardiv o să fie să-şi dea cu tesla-n organe când or vedea că Europa ne arată curu’ şi fondurile europene vor fi amintiri . Sau de ce nu, la modul cum practică USL-ul o politică făţişă anti-europeană, cred că scoatem paşapoartele de la naftalină şi umblăm din nou prin uşile ambasadelor după vize, că prea ne-o luasem în cap să facem turism doar cu buletinul.
Alegeţi USL şi urmaşii voştri au tot dreptul să vă renege! Voi le ruinaţi viitorul. Şi-aţi făcut-o simplu: votând de partea celor care-l au ca Dumnezeu pe Năstase, Iliescu şi Hrebenciuc.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: