CLEJA – IERI, AZI ŞI MÂINE

Vineri, 15 Iulie 2011

Nefiind mulţumit de răspunsul primit,

Filed under: Uncategorized — zulu @ 12:22 am

înaintez domnului prefect Constantin Scripat următoarea petiţie ! … ca răspuns la acest

document

Domnule prefect,

Cu riscul de a fi catalogat „reclamagiu” sau în oricare alt mod, vă aduc la cunoştinţă că,  ultimul răspuns cu numărul 13919/14.07.2011, primit de la instituţia prefectului ca răspuns la petiţia adresată dumneavoastră cu numărul 10225 din 23.05.2011, în care v-am semnalat/adus la cunoştinţă aspecte deloc legale (după părerea mea şi a multor membri din comunitatea Cleja) care se întâmplă la Şcoala generală nr 2 Cleja, mă nemulţumeşte în integralitate. Dacă la celelalte răspunsuri primite  la problemele ridicate, am considerat să nu comentez, la acesta nu pot trece cu vederea conţinutul evaziv, deoarece sfidează realitatea din teren .

Daţi-mi voie să cred că, aspectele semnalate de către mine în adresă, au fost verificate din birou între două telefoane şi că nu s-a depus nici un efort de a se afla, de ce elevii trebuie să contribuie financiar la această asociaţie, de a se clarifica situaţia contribuţiilor pentru acel teren multifuncţional. Simplul fapt că, nişte copii , în cazul de faţă elevii Şcolii generale nr 2 Cleja, contribuie cu sume de bani la „prosperitatea” unei asociaţii, trebuie să fie un semn mare de întrebare.

Pentru că respectivii elevi au terminat între timp clasa a VIII a, am să vă trimit în format jpeg chitanţa cu numele lor în clar (după cum se poate observa este indicat numele şi clasa din care provine elevului !!! …oare de ce ?! … să nu existe nici o legătură între şcoală şi respectiva asociaţie ?! de ce s-au văzut obligaţi să treacă pe chitanţă din ce clasă provine elevul ?!….iată semne de întrebare la care aştept răspuns !!!) , poate aşa domnii inspectori se vor apleca mai abitir asupra problemei semnalate.

Îmi este greu să înţeleg cum se poate ca în secolul 21 să poţi primi de la o instituţie respectabilă cum este Inspectoratul şcolar judeţean, un răspuns  făcut pe genunchi, care nu dezbate deloc problema semnalată, şi care vine doar cu negaţii, chiar dacă în acest caz putem vorbi de răspundere disciplinară.

Personal, încă mai cred că se poate afla „rostul” acelor contribuţii, iar cei care au girat acele angajamente din interiorul sistemului de învăţământ, să plătească , dacă este cazul !

Vă mulţumesc anticipat

Cu stimă …………………………..

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: