CLEJA – IERI, AZI ŞI MÂINE

Joi, 27 ianuarie 2011

Dacă dincolo nu mai merge, atunci …

Filed under: Uncategorized — zulu @ 9:52 pm

trecem la a-i număra oule Talibanului aici. Totuşi, e posibil ca siteul să fie în reorganizare , numai că anunţul cum că pagina nu mai există  dă de gândit. Păcat că am pierdut multe materiale de dincolo .  Puteau fi transportate aici şi comentate. Aşa de început  o să-i atârnăm silueta ca să ne obişnuim cu figura 😉 . Vă aştept la comentarii şi vă asigur de maximă confidenţialitate. Puteţi chiar reaminti cam tot ce s-a scris acolo. Ştiţi cum e, un remember nu strică 😈 chiar face bine

Update: ne-am făcut probleme degeaba. Am observat a două zi că lucrurile au intrat în normal  pe afaceri agricole. Nu-i bai, fiecare comentează unde crede. Dar trebuie să nu uitaţi că acest blog există.

Reclame

5 comentarii »

 1. Ce fel de primar a-ti ales an Cleja?Sunt an Italia de mult timp,cand deschid PC an loc sa vad o Cleja frumoasa, o imagine frumoasa a Clejei:vad PRIMARU JOCA gol cu o burta de zici ca e gravid.Oare vrea sa se prezinte la MISS ROMANIA? Baieti pune-ti si voi o imagine despre Cleja nu bosorogu cela de PRIMAR.Ala nu merita nici scuipatu satenilor ca nu a facut nimic pentru satu Cleja.Sa ambogatit el de pe spinarea clejei.

  Comentariu de tereza — Duminică, 30 ianuarie 2011 @ 6:03 pm

  • Lasa draga, este imaginea noastra. Atat cap am avut, cu asa om ne-am pricopsit. Poate vazandu-l o perioada indelungata ni se va face scarba de el si la viitoarele alegeri il aruncam la gunoi.

   Comentariu de gicu — Duminică, 30 ianuarie 2011 @ 7:18 pm

 2. Greu de dat la gunoi,gunoiul de Joca.E uns cu toate alifiile,sustinut de uni preoti,cu o gasca bine organizata gen mafiot,care profita de pe urma lui.DE multe ori este diabolic,capabil sa denatureze realitatea,un minciunos de ingheata si apa ferbinte.Numai puscaria sau moartea il mai poate scapa pe clejeni de acest om. Nu-i doresc moartea fereasca dumnezeu,dar cate-odata it-i vine sa pleci tu din cleja.

  Comentariu de popa — Luni, 31 ianuarie 2011 @ 6:58 pm

 3. Daca este sustinut de uni PREOTI atunci e greu de dat jos dela conducerea satului pentru ca CREDINCIOSI(daca se pot numi credinciosi)urmeaza sfatu preotilor,.DACA PREOTU ZICE VOTATI PE JOCA ATUNCI TOTI IL VOTEAZA.

  Comentariu de tereza — Duminică, 6 februarie 2011 @ 5:48 pm

 4. Am uitat sa scriu mai sus Daca nu asculti sfatu preotilor ,atunci cind mori mergi direct in IAD,asa ca noi mari credinciosi ascultam sfatu preotilor ca sa ajungem an paradis cand murim

  Comentariu de tereza — Duminică, 6 februarie 2011 @ 5:55 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: