CLEJA – IERI, AZI ŞI MÂINE

Marți, 21 decembrie 2010

Sesizare către prefect

Filed under: Uncategorized — zulu @ 1:20 am

Domnule prefect,

În virtutea dreptului pe care legea vi-l conferă ,  de garant al respectării legii în teritoriu şi de buna administrare a patrimoniului şi finanţelor publice, de a asigura realizarea intereselor naţionale, respectarea legilor şi a ordinii publice, de luarea măsurilor corespunzătoare pentru prevenirea infracţiunilor şi apărarea drepturilor cetăţenilor, vă rog să verificaţi modul cum sunt gestionate fondurile publice în comuna Cleja. Există suspiciunea, deseori ridicată de membrii comunităţii pe forumul afaceri agricole, că subvenţia acordată de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură pentru îmbunătăţirea şi întreţinerea păşunii comunale se evaporă în buzunarele camarilei administraţiei locale fără ca să ajungă ceva şi pentru destinaţia care le-a fost dată prin lege.

Totodată am rugămintea să verificaţi legalitatea donaţiei terenului de 1 hectar de care a beneficiat primarul comunei, înscris în declaraţia de avere, teren care  a fost al politiei comunei Cleja.

Aştept şi alte păreri pentru a completa sesizarea / reclamaţia, iar când îl voi înainta voi face un print screen!

Reclame

16 comentarii »

 1. Nu rezolvi mare lucru, atunci cand fac o magarie au grija ca toate documentele sa fie in regula.Daca se vrea cu adevarat sa se faca sesizare nu trebuie sa-l pui in garda pe vataf,primul lucru va fi sa se acopere de hartoage.De controlat ar fi mult mai multe nu doar banii de pasune.Dar sigur se asteapta un moment potrivit pentru un control serios. Exemplu lucrarile facute pe parau si interesante sunt rapoartele calitate-pret, acordarea alocatiilor suplimentare pe criterii de rudenie sau chiar politice,etc.

  Comentariu de mesterca — Marți, 21 decembrie 2010 @ 4:02 pm

  • sa nu ma intelegi gresit, sigur prefectura trimite control, nu imparte el cu prefectul imparte cu benea sau cu nimeni totul pentru el.Da sigur are grija contabila sa fie in regula cum toate actele. merita incercat asa sa vedem daca se misca ceva.

   Comentariu de mesterca — Miercuri, 22 decembrie 2010 @ 4:21 pm

   • Vom pune în mişcare acţiunea după anul nou. Totuşi, vreau să completăm sesizarea/reclamaţia şi cu alte fapte care merită cercetate. Ce ziceţi de verificarea ajutoarelor pentru încălzire ? De ce spun asta? … pentru că ştiu din surse că nu s-a făcut anchetă socială aşa cum cere OUG 5/2003 actualizată.

    Comentariu de zulu — Miercuri, 22 decembrie 2010 @ 7:10 pm

 2. Nu cunosc foarte bine legile,ca nu am timp sa le studiez,dar cu siguranta sant cu voi inpotriva inpertinentului de joca,cazuri cunosc mai multe dar e clar ca nu pot sa le dovedesc,pot sa va marturisesc ca sant de acord sa merg pana la capat sa scapam cleja de frica ce o au oamenii,de jegul dejoca,contati pe mine ca martor,oricand vreti.HAI PA.

  Comentariu de bordas — Joi, 23 decembrie 2010 @ 5:58 pm

 3. As mai avea un mesaj pentru clejeni;mai avem timp sa ne gandim bine,pentru alegerile viitoare ca daca nu tot noi o sa avem de suferit,sant baieti si doamne care ar putea sa conduca mult mai bine com cleja,asa ca mintea la contributie,si tu ilav nu ar fi rau sa te gandesti la o urmatoarele alegeri,si binenteles cu un consilier cu cohones.HAI PA.

  Comentariu de bordas — Joi, 23 decembrie 2010 @ 6:07 pm

 4. Domnule prefect,va rugam sa luati in considerare tot ce va scriu cetatenii com cleja,ca totu este adevarat,si daca vreti sa va convingeti,faceti un control in cleja,asta binenteles daca nu santeti PSDist.VA MULTUMIM SI SARBATORI FERICITE.

  Comentariu de bordas — Joi, 23 decembrie 2010 @ 6:14 pm

 5. ma bordas,nu te cunosc, dar esti prost tare!

  Comentariu de Anonim — Luni, 7 februarie 2011 @ 9:36 am

 6. Si prostii trebuie sa traiasca,anonimule nu numai destepti ca tine,din fericire prostul de care vorbesti,deocamdata o duce bine multumind lui dumnezeu,dar tu mai facut prost,desii nu ma cunosti,dar nu ma supar ca,MARE E GRADINA DOMNULUI,si ca sa aflii si prostii si desteptii ca tine,aceiasi miros o sa aiba la 2 metrii in pamant.HAI PA si cauta sa ma cunosti ca nu e chiar asa cum zici tu,sa-ti dea dumnezeu sanatate.

  Comentariu de bordas — Miercuri, 16 februarie 2011 @ 4:49 pm

 7. mare-i gradina domnului si multi prosti incap in ea.ptr bordas.

  Administrator :Te rog, nu folosi această platformă pentru răfuieli personale

  Comentariu de Anonim — Vineri, 11 martie 2011 @ 9:20 am

 8. Ma scuzati domn administrator,va promit ca e ultima,ca sa-l conving pe acest anonim” Mai….. anonimule,tu mai facut prost! macar imi stii numele dar,eu nu te cunosc inseamna ca esti mai PROST ca mine.Hai pa.

  Comentariu de bordas — Luni, 14 martie 2011 @ 3:41 pm

 9. Ma scuzati domn administrator,va promit ca e ultima,ca sa-l conving pe acest anonim” Mai….. anonimule,tu mai facut prost! macar imi stii numele dar,eu nu te cunosc inseamna ca esti mai PROST ca mine.Hai pa.

  Comentariu de ionel bordas — Luni, 14 martie 2011 @ 3:44 pm

 10. eu cred ca tu mirosi si la suprafata,nu-ti trebe 2 m sub pamant.bordas.

  Comentariu de Anonim — Marți, 15 martie 2011 @ 12:34 pm

 11. ptr zulu,unde ai invatat gramatica ma prostule?

  Comentariu de Anonim — Vineri, 1 aprilie 2011 @ 9:00 am

  • Mă aşteptam să fii puţin mai deştept şi să mă ironizezi că sunt agramat ! Nu te-ai prins. ” la omul sărac, nici boii nu trag“. M-am corectat spre a-ţi satisface pohta 😉

   Comentariu de zulu — Vineri, 1 aprilie 2011 @ 5:03 pm

 12. .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.

  Comentariu de Anonim — Luni, 4 aprilie 2011 @ 8:23 am

 13. Domnule Prefect va rog sa luati in considerare tot ce va scriu cetateni Comunei Cleja si din Satele alaturate santem injurati tratati ca niste animal e de catre functionari primariei Comunei Cleja cine ma poate ajuta sami spuna unde se pot face reclamati ca mam saturat

  Comentariu de birou — Miercuri, 29 aprilie 2015 @ 1:08 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: