CLEJA – IERI, AZI ŞI MÂINE

Vineri, 12 noiembrie 2010

Management prost=irosire bani publici

Filed under: Uncategorized — zulu @ 4:49 pm

Aici sunt banii dumneavoastră dragi clejeni. Iată cum vă respectă primarul Joca. Aruncând  banii publici pe lucruri inutile şi în buzunare hrăpăreţe, niciodată sătule. Nu cred nici o iotă în necesitatea unor semne de circulaţie pentru o căruţă sau două biciclete care ar ieşi de pe acele uliţe şi nici în marcajele pietonale care nu duc nicăieri, poate într-o balustradă sau un colţ de magazin, după cum reiese din imaginile de mai jos, demne de categoria ” aşa nu se poate”. Drep urmare, cred că este un rău necesar să-i cereţi socoteală atât lui Joca cât şi consiliului local pentru risipa banului public. Nu înţeleg de ce nici la această dată nu cunoaştem nimic despre execuţia bugetară pentru anul 2009.  Dar vă las pe voi să completaţi chiar şi cu gândul,  mărsăviile la care  se dedau în sat  TALIBANUL şi camarila lui . Liniştea voastră naşte monştri.

Reclame

5 comentarii »

 1. Un amănunt de neglijat deloc picant 😉 . Poliţistul acela tinerel oare nu cunoaşte că maşina politiei nu este pentru giugileli în miez de noapte ❓ . Păi ce facem măi bădie îmbrăcat în haina statului: dormim în pat cu duşmanul ? …sau …poate nu ştii, dar percheziţia corporală se face de către persoane de acelaşi sex cu partea învinuită/bănuită şi nu ce făceai tu atunci cu don’şoara (bag mâna în foc pentru fată mare 😉 ). Noroc că luminile altor maşini îţi mai potoleau din când în când hormonii 😉

  Comentariu de zulu — Vineri, 12 noiembrie 2010 @ 5:00 pm

 2. Asta nu-i nimic, sa vezi cand scoate elevii de la scoala sa-i spele masina. Sau cand prinde cate un amarastean si se distreaza pa baza lui cu sefu lui cu tot, adica ii pune catusele si apoi ii spune sa latre ca, cainele ca sa i le dea jos, atunci sa vezi competenta.

  Comentariu de coco — Sâmbătă, 13 noiembrie 2010 @ 6:55 pm

  • Ce aştepţi? Poză şi la gazeta de perete. Corectarea/corijarea comportamentului personalului unei autorităţi/instituţii tot noi trebuie s-o facem . Luând atitudine împotriva abuzurilor pe care le săvărşesc, în final vor constientiza că aşa nu se mai poate.

   Comentariu de zulu — Duminică, 14 noiembrie 2010 @ 9:45 am

 3. Şi apropo…Primarul aproape zilnic trece prin curba de la Câtea. Oare nu-l plesneşte ciocănelul în moalele capului când vede indicatorul trecere pietoni băgat la un loc cu buteliile ❓

  Comentariu de zulu — Duminică, 14 noiembrie 2010 @ 10:36 am

 4. Şi iată că blogul a reuşit să producă primele efecte: indicatorul trecere pietoni se află la poziţie, adică nu mai zace printre buteli, iar semnul stop din imaginea trei se află la poziţie şi nu sprijinit de gard.

  Comentariu de zulu — Duminică, 19 decembrie 2010 @ 6:31 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: