CLEJA – IERI, AZI ŞI MÂINE

Marți, 1 decembrie 2009

De ce ma tem de Mircea Geoana?

Filed under: Uncategorized — zulu @ 11:27 am

Nu stiu de ce, dar cand ma uit la Mircea Geoana imi vine mereu in minte proverbul acela cu tiganul care cand ajunge imparat , primul incest pe care il comite se petrece cu mama sa.
Si cum mama unui politician care ajunge presedinte e poporul care l-a votat , am marea temere ca poporul roman va fi primul obiect din erotica politica a lui Mircea Geoana.
La cat a fost de umilit de la Iliescu incepand, trecand prin Mazare , Vanghelie si Hrebenciuc, trebuie acum si domnia sa sa se razbune cumva, cat mai cumplit.
Si cum nu face parte din categoria celor care se lupta barbateste cu mai marii sai,  sigur nu o sa incerce nici o umilinta a Romaniei baronilor si mogulilor.
Si atunci ce-i va mai ramne pentru a resusi sa-si consume setea de razbunare pentru cat a fost de umilit?
Ii ramane poporul roman, care si asa lovit de criza si slabit de lupta cu ea , va putea fi transformat usor in obiect de sadism sexual, adica poate fi aranjat si molestat de dl Geoana de pe toate partile.
Ceea ce poate fi trist si plin de nedreptate e ca in liniste si pe baza principiului solidaritatii unei Singure Romanii se va produce si violul politic ,  economic si moral mai ales a acelei parti din poporul roman care nu il va vota,  mai mult chiar ii va fi impotriva.
De aceea socot ca cei ce vin la vot impotriva lui Geoana, care se viseaza deja din romul politicii imparatul ei, trebuie neaparat sa mai convinga macar un nehotarat sa vina sa voteze demn. Adica impotriva unei foarte probabile viitoare umiliri de catre o persoana care a accceptat sa fie mereu umilita ca sa ajunga la varf.

http://www.youtube.com/watch?v=SW36BCbNAdc

Gabriela Filip

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: