CLEJA – IERI, AZI ŞI MÂINE

Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009

Vine turma lui Vanghelie prin sat?!

Filed under: Uncategorized — zulu @ 2:49 pm

Si uite asa, de parca resursele ar da pe afara , solutia imorala PSD+PC va pregateste o mare chermeza pentru ziua de duminica 15 noiembrie 2009. Gurile rele spun ca adunarea va fi binecuvintata prin prezenta,  de insusi  razboinicul luminilor ,,Prostanacul”. Junele JOCA si-a pregatit hainele de sarbatoare, scotind de la naftalina cravata rosie (probabil si nelipsitele garoafe rosii), culoare simbol a comunismului si comunistilor. Deasemeni, satul a fost imbracat in straie rosii printr-un panotaj opulent al candidatului ,,PROSTANACUL”, benere la tot pasul, magazinele din fieful pesedist te intampina cu muianul lu ‘ Gionelu, ca de altfel si masinile care fac taximetrie prin sat. Numai ca, pentru a realiza acest aspect de sarbatoare, au purces la lucruri mai putin placute si anume la indepartarea (ruperea) panotajului cu ceilalti doi contracandidati: Basescu si Antonescu. Au format adevarate bande de distrugatori in frunte cu taximetristii, care peste noapte indeparteaza tot ce nu este rosu. Pentru a avea mai multi sorti de izbinda, au ,,coptat”  in banda, pustani teribilisti bine instruiti si motivati financiar.  In nota in care ne-a obisnuit, Joca trece peste cadavre pentru ca sa-si atinga scopul, face orice pentru a fi pe placul ,,Prostanacului” si indeparteaza orice iar stanjenii vederea la sosirea in sat. Toate au culminat cu taierea benerului candidatului Basescu.  Avind in vedere cele intamplate, il acuz public pe Joca si camarila lui de intrecere neloiala, reacredinta si impostura.

Consateni , atit pe 22 noiembrie 2009 cit si pe 6 decembrie daca va fi nevoie,deschideti-va bine ochii si votatil pe cel care in ultimii 5 ani a reusit sa convinga guvernanti ca este necesara dezvoltarea rurala. Tot ce sa realizat in comuna, s-a facut in ultimii 5 ani, si asta datorita faptului ca Basescu  a fost paznicul credincios pentru guvernanti, iar acestia au fost obligati sa finantaze proiecte rurale.   Daca vei alege solutia imorala cu candidatul Geoana, ne vom intoarce in timp si cum sunt ei obisnuiti , ne vor pune calus in gura si ne vor saracii. Geoana nu este cu nimic mai bun decit  Iliescu. Ei au creat baroniada Romaniei, AU VANDUT tot ce avea Romania mai de pret, inclusiv resursele subsolului, nu numai frabricile si intreprinderile.

Voteaza TRAIAN BASESCU si ai siguranta ca el iti vrea binele.

Anunțuri

3 comentarii »

 1. are drepate blitz, am vazut cu ochii mei cind un taximetrist rupea afisele cu Basescu si Antonescu. Daca este nevoie voi da si numarul la masina ca sa nu se creada ca vorbesc prosti. Sper sa se simta cu musca pe caciula
  Eu zic ca daca duminica ne dau mici si bere nu este rau sa le facem paguba prin buzunare si sa-l huiduim putin pe Geoana, ca de votat tot cu Basescu votam.

  Comentariu de clejean — Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009 @ 2:58 pm

 2. visezi degeaba mai clejeanule, astia nu impart cu noi. Crezi ca sint darnice ca fetele de la PNL?
  Cica JOCA i-a dat sarcina lui PESTE ca sa angajeje badyguarzi din sat ca sa urmareasca participantii la mitingul de pe teren.

  Comentariu de Anonim — Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009 @ 3:05 pm

 3. In cele din urma Cleja incepe sa se scuture de Joca.

  Comentariu de adyman — Luni, 7 Decembrie 2009 @ 1:53 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: